Status narudžbe Vaša košarica
Košarica: Niste izabrali artikal

SAMSUNG OPREMA

Dostava i način plaćanja

Dostava naših proizvoda vrši se na sljedeći način:

      1. Pouzećem (poštar paket donosi na Vaša vrata. Iznos proizvoda plaćate poštaru, a ukoliko Vas u trenutku dostave nema kod kuće, ostavlja Vam se obavijest o preuzimanju pošiljke u pošti). Poštarina pouzećem iznosi oko 20 kn.

      2. Uplatom na račun osiguravamo da će poštarina biti plaćena s naše strane, to jest, o naš trošak
      3. što znači da je za Vas besplatna.

Ukoliko ste se odlučili za plaćanje „pouzećem“ proizvode šaljemo odmah isti dan. Ako ste se odlučili za plaćanje na račun, proizvode šaljemo nakon Vaše uplate (u trenutku kada nam je vidljiva ili nakon što nam pošaljete potvrdu o uplati). Uplatu vršite na žiro-račun tvrtke „Virtualni svijet“ j.d.o.o., Sv. Mateja 107, 10010 Zagreb, OIB 77941000802. Podaci za uplatu: Privredna banka Zagreb, broj žiro-računa HR31 2340009-1110567803. Uplatu je potrebno izvršiti u roku od 3 radna dana, od dana izvršene narudžbe. Ukoliko ne izvršite uplatu u navedenom roku, narudžba će biti otkazana.

S obzirom na našu ažurnost, pošiljku možete očekivati već drugi dan (osim ako ste naručili u petak i subotu jer poštari ne rade). Također, osiguravamo našim kupcima opciju „bržeg slanja“ koju nadoplaćujemo na naš trošak.

Hrvatska pošta je u pravilu dužna dužna dostaviti pošiljku u roku od 3 radna dana te 4 radna dana ukoliko se radi o otocima. Najčešće su daleko brži pri dostavljanju te pošiljku možete očekivati u roku 1-2 dana. Ukoliko živite na području grada Zagreba te želite osobno preuzeti proizvode, molimo Vas da nam se javite na 099/5020-418 radi dogovora.