Status narudžbe Vaša košarica
Košarica: Niste izabrali artikal

SAMSUNG OPREMA

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Prodavatelj je tvrtka Virtualni svijet j.d.o.o, Sv. Mateja 107, 10010 Zagreb, a Kupac proizvoda je posjetitelj internet dućana koji odabere minimalno jedan proizvod, popuni formular narudžbe i pošalje ga prodavatelju. Prilikom naručivanja Kupac prihvaća uvjete kupovine navedene na našim stranicama.

Naše proizvode možete naručiti svakim danom uključujući subotu, nedjelju i praznike od 0-24 putem web stranice www.i-svijet.com, putem facebook stranice te putem mobitela. Cijene proizvoda izražene su u kunama te ne uključuju trošak poštarine. Naručene proizvode možete platiti pouzećem, uplatom na račun ili ih možete osobno preuzeti na području Zagreba uz prethodnu uplatu na žiro račun tvrtke. Proizvode ćemo Vam poslati isti dan te ste dužni prilikom preuzimanja pošiljke platiti proizvode plus trošak dostave.

Prodavatelj ulaže veliki napor u osiguravanju ažurnosti i ispravnosti podataka objavljenih na njegovim stranicama no, usprkos tome, cijene proizvoda i stanje zaliha mogu se brzo promijeniti tako da prodavatelj ne stigne ispraviti podatke na internet stranicama. U tom slučaju prodavatelj će obavijestiti Kupca o promjenama i omogućiti otkazivanje narudžbe ili zamjenu naručenog proizvoda. Ako naručeni proizvod nije isporučiv, tvrtka VIRTUALNI SVIJET j.d.o.o. ponudit će Kupcu drugi sličan proizvod i nakon što Kupac pismenim putem potvrdi da mu ponuđeni proizvod odgovara, isporučit će ga Kupcu prema odabranom načinu dostave.

Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene i bilo kojih drugih informacija bez prethodne najave. Prodavatelj također nastoji putem ovih stranica pružiti posjetiteljima i kupcima što točnije informacije o proizvodima i cijenama. Proizvodi se naručuju elektronskim formularom te se kao takvi ne mogu otkazati.

DOSTAVA

Proizvodi se dostavljaju putem Hrvatske pošte. Dostava naših proizvoda vrši se na slijedeći način:

Pouzećem- poštar pošiljku donosi na Vaša vrata. Iznos Vaše narudžbe plaćate poštaru, a ukoliko Vas u trenutku dostave nema kod kuće, poštar Vam je dužan ostaviti obavijest o preuzimanju pošiljke u pošti. Poštarina pouzećem iznosi 20,00 kn uvećana za proviziju propisanu cjenikom Hrvatske pošte. Ukoliko ste se odlučili za plaćanje „pouzećem" proizvode šaljemo odmah isti dan.
Uplata na račun- Njome osiguravamo da će poštarina biti plaćena s naše strane, tj. o naš trošak što znači da je za Vas besplatna. Kod izbora ovog načina plaćanja na svoju e-mail adresu dobit ćete podatke potrebne za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe.

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode. Uplatu vršite na žiro račun tvrtke Virtualni svijet j.d.o.o, Sv. Mateja 107, 10010 Zagreb, OIB 77941000802. Podaci za uplatu: Privredna banka Zagreb, IBAN HR31 2340009 1110567803, Model 00.

Proizvodi će biti dostavljeni u roku od 3 radna dana (najčešće proizvodi stignu već drugi dan). Ukoliko ste se odlučili izvršiti uplatu na račun (uplatom u pošti/banci ili internet bankarstvom), uplatu ste dužni izvršiti u roku od 48 sati od trenutka zaprimljene narudžbe. Ako u roku od 48 sati ne izvršite uplatu, narudžba se poništava. Proizvode šaljemo nakon vidljive uplate na računu, ili nakon vaše potvrde da ste uplatu izvršili (potvrda poslana mailom).

Nakon zaprimljene narudžbe na Vaš e-mail bit će poslana potvrda kako biste bili sigurni da je Vaša narudžba zaprimljena. Ukoliko Vam pošiljka nije dostavljena na kućna vrata ili imate neku drugu reklamaciju vezanu za dostavu pošiljke molimo Vas da žalbu uložite Hrvatskoj pošti na broj telefona 072/303-304. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja proizvoda potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je Hrvatska pošta d.d. uzima kao potvrdu o preuzimanju.

OŠTEĆENA POŠILJKA

Proizvodi će biti zapakirani s pažnjom na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Dužnost kupca je da prilikom preuzimanja pošiljke na licu mjesta pregleda sadržaj, i utvrdi eventualno oštećenje. U tom slučaju Kupac je dužan reklamirati oštećenje proizvoda poštaru koji je dostavio pošiljku ili djelatniku Hrvatske pošte na šalteru kod kojeg je preuzeo pošiljku.

Drugim riječima, ukoliko Kupac podiže pošiljku na šalteru Hrvatske pošte, dužan je pred djelatnikom HP-e otvoriti pošiljku te ukoliko ustanovi oštećenje reklamirati proizvod djelatniku Hrvatske pošte. Tvrtka „Virtualni svijet j.d.o.o." odriče se odgovornosti u vezi oštećenja nastalih prilikom dostave.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i drugih manipulativnih troškova.
Pridržavamo pravo da Vas kontaktiramo na telefonski broj koji ste ostavili prilikom narudžbe kako bismo vas obavijestili da su proizvodi poslani ili ako pošiljka nije preuzeta unutar 5 dana.

Tvrtka VIRTUALNI SVIJET j.d.o.o ne može jamčiti 100% točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama te fotografije proizvoda ne mora uvijek odgovarati u potpunosti proizvodu (nijanse boja). Sve fotografije proizvoda su simbolične te služe kao informativni prikaz.

REKLAMACIJE
Tvrtka "Virtualni svijet j.d.o.o." obvezuje se isporučiti proizvode koji odgovaraju opisu i slikama na web stranici www.i-svijet.com kao i na facebook stranici. Slike proizvoda su ilustrativne prirode, te zadržavamo pravo da slike nekih proizvoda ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnosti (nijanse boja).
Svi proizvodi su pregledani i testirani kako bi se uvjerili u njihovu ispravnost prije slanja.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje poštom) može se vratiti u roku najkasnije 7 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu VIRTUALNI SVIJET j.d.o.o., Sv. Mateja 107, 10010 Zagreb. Uz proizvod koji mora biti neoštećen te zapakiran u svojoj originalnoj ambalaži mora biti priložena i kopija računa. Povrat proizvoda nije moguće izvršiti ukoliko ustanovimo da je proizvod korišten ili ako je vraćen u oštećenoj ambalaži.

Ukoliko primite proizvod koji niste naručili, ispraviti ćemo grešku nakon što nam pošaljete krivo isporučeni proizvod na gore navedene podatke. Trošak slanja ispravnog proizvoda ide na trošak naše firme. Neispravan proizvod potrebno je vratiti na adresu firme. Trošak slanja neispravnog proizvoda običnom poštom ide na trošak pošiljatelja (kupca). Ponavljamo, reklamacije uvažavamo jedino ako proizvod nije korišten, oštećen te ukoliko je zapakiran u neoštećenoj ambalaži

Kupac ima pravo na povrat robe u navedenim slučajevima
-ako je isporučen proizvod koji nije naručen,
-ako proizvod ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu,
-ostali slučajevima sukladno zakonskim propisima.

Sukladno odredbama čl. 8 Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09) eventualne prigovore možete nam uputiti putem e-maila na info@i-svijet.com ili pisanim putem na „Virtualni svijet j.d.o.o., Sv. Mateja 107, 10010 Zagreb". Na zaprimljeni prigovor dužni smo odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je isti zaprimljen.

POVRAT ISPRAVNE ROBE

Prema Zakonu o zaštiti potrošača roba kupljena na daljinu može se vratiti (o trošku kupca) u roku najkasnije 7 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu „Virtualni svijet j.d.o.o., Sv. Mateja 107, 10010 Zagreb".

Uz proizvod koji udovoljava povratu obvezno mora biti priložena i kopija računa zajedno sa brojem računa na koji će se izvršiti povrat sredstava.
Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi Kupac.
Ne odgovaramo za krivo naručene proizvode. U slučaju povrata ispravne robe Kupac snosi troškove dostave. Povrat mora biti unaprijed dogovoren.

AUTORSKA PRAVA/COPYRIGHT

Stranica www.i-svijet.com je u vlasništvu tvrtke VIRTUALNI SVIJET j.d.o.o
Za vrijeme korištenja primjenjuju se navedena pravila i Uvjeti korištenja. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku.
Sav sadržaj na stranici www.i-svijet.com kao što su tekstovi, logotipi, fotografije vlasništvo su tvrtke Virtualni svijet j.d.o.o, Sv. Mateja 107, 10010 Zagreb te su zaštićeni domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskih i srodnih prava. Njihova neovlaštena upotreba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva.

SIGURNOST I PRIVATNOST

Vaše podatke koristimo isključivo za potrebe izvršenja Vaše narudžbe. Vaše podatke prosljeđujemo samo dostavnoj službi Hrvatske pošte. Podatke ne prosljeđujemo trećim osobama ili poduzećima.

Želimo Vam ugodnu kupovinu,

i-svijet