Status narudžbe Vaša košarica
Košarica: Niste izabrali artikal

SAMSUNG OPREMA

Zašto kupovati kod nas

Tvrtka „Virtualni svijet j.d.o.o.“ bavi se prodajom mobilne opreme za Apple, Samsung, Sony i druge mobilne uređaje. U našem web shopu možete pronaći veliki izbor kvalitetnih, unikatnih, te kreativno ručno izrađenih zaštitnih maskica. Također, u ponudi imamo bumpere, zaštitne folije i stakla, punjače, adaptere, slušalice, zvučnike te mnoge druge proizvode.

Zašto smatramo da nudimo više od drugih?

Naša ponuda sadrži najveći izbor visokokvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj. Dostava naših proizvoda je brza i efikasna, kao i naša komunikacija s klijentima. Za razliku od naših konkurenata, proizvode šaljemo isti dan kada ste i predali narudžbu, te jamčimo brzu i sigurnu dostavu do Vaših vrata.

Uz dostavu poštom, nudimo i mogućnost nalaženja osobno na području Zagreba kako biste izbjegli trošak poštarine. Pritom ističemo kako imamo niži trošak poštarine (cca 20 kn). U slučaju osobnog preuzimanja proizvoda, potrebno je da prije toga izvršite uplatu na žiro račun firme. Također, naručene proizvode šaljemo svaki dan, pa i subotom i nedjeljom kako bismo osigurali što bržu dostavu.

U našoj komunikaciji s klijentima smo susretljivi, ljubazni te ažurni u odgovorima na Vaše upite i narudžbe. Na Vaše upite i narudžbe odgovaramo svakim danom od 0-24, stoga se ne morate ustručavati obratiti nam se kada god poželite.

Vaši prijedlozi i upiti su dobrodošli te nas možete kontaktirati na mail info@i-svijet.com i mobitel 099/5020-418. 

Možete nas pronaći i na facebook stranici „i-svijet.com“. 

Našu raznovrsnu ponudu možete pogledati u našem web shopu.

Nadamo se skorašnjoj suradnji na obostrano zadovoljstvo te Vam želimo ugodnu kupovinu.

Vaš i-svijet